Donald vs Hillary: Chinese gezichtsdiagnose onthult

De schrijfster van het artikel (Jennifer Dubowski) gaat niet in op de speerpunten van de campagnes en de taktieken, maar beperkt zich tot slechts de persoonlijkheid van de kandidaten. Gezichtsdiagnose kan veel inzicht geven in de basiseigenschappen van een persoon. En omdat het karakter van beide kandidaten belangrijker lijkt te zijn geworden dan de daadwerkelijke speerpunten van hun programma, leek het haar interessant om hun gezichten te 'lezen' en ons een kijkje te geven in wie ze nou werkelijk zijn.

Aangezien niemand de vrouw meer respecteert dan Donald (...) zeggen we 'Dames gaan voor' en beginnen we met Hillary:

Haarlijn
De haarlijn van Hillary is rond, een eigenschap die zegt dat deze persoon waarde hecht aan goede vriendschappen en die zuinig is op haar oude vrienden.
Haar hoge voorhoofd wordt ook gezien bij mensen die bekend staan als denkers. Hoe hoger het voorhoofd, hoe meer gedachten er zullen zijn (een indicatie van haar intellect misschien). Deze eigenschap kan echter ook leiden tot het teveel denken (zoals te zien is aan haar stijve houding?)

Ogen
Wanneer we verder naar beneden gaan, zien we dat haar ogen behoorlijk verschillen met die van Donald. Hillary's ogen liggen wat dieper wat betekent dat ze op zichzelf is, ietwat gesloten. Dit hebben we herhaaldelijk gezien de laatste jaren. Ze zal zich alleen open stellen bij mensen die zij vertrouwt en ze vertrouwt niet snel. Haar ogen staan echter niet te dicht op elkaar wat maakt dat ze het grote geheel kan zien (een esentiele eigenschap wanneer ze president zou worden).
Haar ogen zijn rond en relatief groot wat ons vertelt dat ze een open en sociaal persoon is met een sterke seksuele energie. Ook haar diepe filtrum (het snotgootje onder je neus) onderschrijft de hoger dan normale seksuele energie en tevens een lange levensverwachting. 
Hillary heeft vaak wat vocht onder haar ogen. In de TCG gaan we er van uit dat dit door Milt Qi deficientie komt. Voor degene die niet helemaal thuis zijn in de TCG, kunnen we zeggen dat ze waarschijnlijk meer slaap nodig heeft, een betere vloeistof circulatie en dat ze teveel piekert.

Dan gaan we de andere kandidaat bekijken: Donald Trump
Donald heeft dikke wenkbrauwen die de neiging hebben om naar boven te hellen. Dit is een teken van iemand met veel energie en vasthoudendheid. Pas op Melania, want dit betekent ook dat het een persoon is die mensen makkelijk en zonder veel omhaal in de steek kan laten.

Ogen
Onder de borstelige wenkbrauwen zitten kleine ogen die vertellen dat het om een conservatief persoon gaat dat niet sociaal is. Bij Donald liggen de ogen niet diep en staan ze relatief dicht op elkaar. Dit wijst op iemand die gevoelig is (we weten dat dit waar is wanneer hij kritiek krijgt), die aandacht heeft voor details en iemand die dingen achter kan houden (nee, echt!?)

Haar
Dan het wereldberoemde haar van Donald. Omdat er geen foto's beschikbaar zijn van hem met een andere haardracht dan de bekende 'comb-over' is het moeilijk om de vorm van de haarlijn te bepalen. Maar zijn voorhoofd lijkt een stuk lager dan dat van Hillary en dat wijst op minder lange vriendschappen en minder gedachten. Doanlds filtrum is relatief plat en dat wijst verassend genoeg, op weinig sexuele energie. Dit lijkt het tegendeel te zijn van wat er allemaal beweerd wordt over de sexuele avances van Donald Trump. Maar lees deze quote van een ervaren klinisch psycholoog:

"Ik ben getroffen door de aard van de sexuele aantijgingen tegen Donald Trump. Ze gaan over grijpen, kussen en pogingen om vrouwen te beledigen. Dit bewijst een behoefte aan macht en dominatie, niet een behoefte aan sex"

Wanneer we naar het gehele voorkomen van zijn gezicht kijken, dan zien we dat hij vaak een rood gezicht heeft (zelfs zonder het nep bruin) wat wijst op een verhitte persoonlijkheid die snel reageert. Het betekent vaak ook dat de persoon snel boos wordt, iets dat we bij hem vaak hebben gezien.

Tot slot
Net wanneer je denkt dat beide personen niets gemeen hebben, laat ik je een paar overeenkomsten zien:
Bij beide kandidaten zie je een afhangende mond wanneer hij in rust is. Dit suggereert treurigheid en haatdragendheid. De dunne lippen die beide hebben, onthult een beperkte emotionaliteit. Beide hebben bovendien oren die dicht tegen hun hoofd aanzitten. Dit betekent dat zij beiden vooruit plannen en niets aan het toeval overlaten.

Tot zover de vertaling van het artikel.
Ik ben erg benieuwd wat er gaat gebeuren en of dat de gedane uitspraken bevestigt of niet. We zullen het zien...