Systemisch Werk in uitvoering

Systemisch Werk kun je kennen van Familie opstellingen. Dat is echter maar een klein stukje van het Systemisch werk. Het gaat namelijk veel dieper dan alleen maar opstellingen.
Ben je geïnteresseerd in Systemisch Werk en wat het voor jou zou kunnen betekenen, dan heb ik nieuws:
Susan Koenraadt van ‘de morgenstond coaching & advies‘ is namelijk op zoek:

Hallo allemaal,

Voor een vervolgopleiding Systemisch Coachen wil ik graag praktijk ervaring opdoen. Ik ben daarom op zoek naar mensen die een hulpvraag hebben en daar graag op een systemische manier naar willen kijken.
Een hulpvraag kan zijn dat je bijvoorbeeld altijd onbedoeld in een zelfde ongewilde situatie verzeild raakt en het voelt alsof je daar niet vanaf kan komen, wat je ook probeert. Hierdoor ervaar je gevoelens van boosheid, frustratie, verdriet, niet gewaardeerd voelen, niet gezien voelen.
Vragen die kunnen opkomen zijn bijvoorbeeld, “waarom heb ik dat altijd, waarom wordt er geen rekening met mij gehouden, hoe kan ik ook eens iets voor mij doen, waarom is het altijd mijn schuld”.
Het gaat om iets waarvan je graag zou willen dat het anders is en je hebt behoefte om het beter te begrijpen, waardoor je wellicht iets kunt veranderen. Ik kijk graag met je mee.
Ik vraag een bijdrage van €20 per sessie en ik ga uit van 3 sessies van ongeveer één uur. Dit is telkens op een vrijdag of zaterdag ochtend in Heesch en telkens met 2 of 3 weken ertussen. Als je interesse hebt, stuur mij een mailtje op susan@de-morgenstond.nl met je naam en telefoonnummer, dan neem ik contact met je op om een afspraak te plannen.
Ook als je nieuwsgierig bent en meer wil weten over persoonlijke ontwikkeling en systemisch werk, stuur me een mailtje!