Aanbieding

Ik ben benieuwd naar jouw ervaring

Om andere mensen een beeld te geven van mij, mijn praktijk, de behandelingen en vooral het effect van de behandelingen, heb ik jouw hulp nodig.
Want wie kan het beste uitleggen wat het effect is van een behandeling van mij? Of beschrijven hoe de behandelingen kunnen helpen en welk effect ze kunnen hebben?
Ja juist: Jij!
Ik wil je daarom vragen of je zou kunnen beschrijven hoe je mij als behandelaar hebt ervaren, wat je hebt gemerkt tijdens of na de behandeling(en) of waarmee de behandelingen jou geholpen hebben. Deel wat je wilt vertellen over jouw beleving. Het mag een lang verhaal zijn of maar 1 of 2 zinnetjes, dat maakt mij niet uit.
Ik zal jullie referenties op mijn website gebruiken om voor nieuwe bezoekers een beeld te schetsen van de verschillende ervaringen. Want zeg nou zelf, jij vindt het toch ook leuk om te lezen wat anderen vinden van een therapie en therapeut?

Om het persoonlijk te maken, zou ik in ieder geval je voornaam willen vermelden. Wanneer je je achternaam, leeftijd en/of woonplaats niet vermeld wilt hebben biij je recensie, dan laat je die velden gewoon leeg.

Dit is mijn recensie: