Central Channel Release (CCR)

Ons lichaam zit geweldig in elkaar en zorgt goed voor zichzelf. Een wondje krijgt een korstje en geneest, een gebroken bot groeit weer aan elkaar en in onze slaap tankt ons lichaam weer bij zodat je de volgende dag weer energie hebt.
Maar ons lichaam “onthoudt” ook allerlei dingen die we meemaken. Wanneer je toen je 3 jaar oud was bijvoorbeeld heel erg bang bent geweest, zal je lichaam dit opslaan. En ook spanningen, stress en andere momenten die impact hebben op je leven, worden opgeslagen.
Zo heeft je lichaam heel veel vastgezet in het bindweefsel, spieren en alles wat daartussen zit. Dit gebeurt voornamelijk in en langs je wervelkolom. Je kan je waarschijnlijk wel voorstellen dat wanneer je lichaam iets vasthoudt, dit zorgt voor spanning in een bepaald gebied waardoor de energie hier ook niet goed kan stromen.
Bij CCR gaan we er van uit dat wanneer je lichaam iets vast heeft gezet, je aan die kant ook meer spanning hebt en dat je lichaam zich meer samentrekt. Dat is te zien aan een verschil in beenlengte.

CCR werkt met fasen, die te herkennen zijn aan de signalen die het lichaam geeft bij de behandeling. Het lichaam spreekt altijd de waarheid en laat mij dus zonder dat jij er over na kan denken, zien waar het aan toe is om los te laten.

Dit loslaten wordt gestimuleerd door kleine en lichte aanrakingen op die plekken waar de energie in de knoop zit en dus niet meer stroomt. Het loslaten gebeurt vrijwel onbewust. Je merkt er tijdens de behandeling niet veel van. Misschien voel je een diepe ontspanning of een verdieping van je ademhaling. Maar in de weken na de behandeling kun je merken dat je bijvoorbeeld dingen aan het loslaten bent. Of dat je minder last hebt van die pijn in je rug. Maar dit is voor iedereen anders, omdat het ook een heel persoonlijk proces is. 

Het mooie van CCR is, dat wanneer je lichaam heeft losgelaten, het nooit meer terug kan komen op dezelfde manier. En als je lichaam heeft losgelaten, dan is er meer ruimte. Ruimte waarin je eigen levenskracht weer vrijer kan stromen. Dit helpt een groot aantal fysieke problemen te verbeteren, samen met een toenemende emotionele en mentale gezondheid.

Een CCR-behandeling duurt 1 á 1,5 uur, afhankelijk van waar je lichaam om vraagt en hoe lang het duurt om los te laten. Een CCR-consult kost €75,-.

CCR helpt het lichaam om trauma's los te laten

Dit delen:

Vind ik leuk:

Vind-ik-leuk Laden...