Stoelmassage

Eind 2022 heb ik de opleiding Chinese stoelmassage gedaan, waarvoor ik in februari 2023 mijn diploma gehaald heb.

Bij de stoelmassage ligt de focus van de behandeling op de rug, nek, schouders, armen, hoofd en handen. Met behulp van Shiatsu-technieken aangevuld met Tuina-technieken (Chinese massage), zorg ik dat de energie weer lekker gaat stromen. De behandeling die ik in mijn praktijk geef, duurt ca. 30 minuten en wordt gewoon over de kleding heen gegeven. Een dergelijke behandeling kost €35,-

Het is niet alleen heerlijk om je lichaam de aandacht te geven die het vraagt (want wie heeft er nou geen last van schouders en nek), maar ook deze massage is heerlijk ontspannend.

De stoelmassage is bij uitstek geschikt om op locatie te doen. Zo geef ik ook massages bij bedrijven die iets extra’s willen bieden voor hun personeel. In 15-20 minuten staat de werknemer weer fris en ontspannen naast de stoel en kan met hernieuwde energie weer aan het werk. 

Na een Chinese Stoelmassage voelen de mensen minder spanning, minder pijn, ze voelen zich lichter en zijn ze echt even ‘weg’ geweest van de drukte op de werkvloer. Een soort ‘powernap’ die weer nieuwe energie geeft en het lichaam ondersteunt doordat de energie weer lekker vrij kan stromen.
Hierdoor gaan de mensen weer verfrist aan het werk, verhoogt het de productiviteit, verlaagt het (bij regelmatige massages) het ziekteverzuim en voelen ze zich meer gewaardeerd door hun werkgever. Dit biedt pluspunten voor uw bedrijf, maar vooral voor de medewerkers!

Neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden en een aanbod op maat.

Dit delen:

Vind ik leuk:

Vind-ik-leuk Laden...