Vooraankondiging Opening/Open Dag

De ruimte staat, het dak zit er op, de tussenmuren staan, de dekvloer is vorige week gestort, de (binnen) deuren zitter er in en het plafond zit er inmiddels ook in. Het stadium van de afwerking is uiteindelijk bereikt. De electriciteit en verlichting worden op dit moment aangelegd, de stucadoor gaat werken aan een mooie entree en het glas wordt in de deuren gezet. En daartussendoor zijn we zelf druk bezig met verfen, opruimen, schoonmaken en spullen voor de aankleding en inrichting uitzoeken.

Zodra de tegelvloer is gelegd en gevoegd, kan de praktijk in gebruik worden genomen. Omdat daarvoor de dekvloer eerst helemaal droog moet zijn, gaat dit in de laatste week van juni gebeuren.Totdat de nieuwe ruimte in gebruik wordt genomen (2e week juli??), behandel ik jullie nog even op de prachtige kamer boven in ons nieuwe huis.  

En om te vieren dat de praktijkruimte eindelijk klaar is, zal ik een Open (mid)dag organiseren waarvoor ik jullie allemaal zal uitnodigen.
Deze zal zijn in op zaterdag 25 augustus, van 13 tot 16 uur.
Jullie zijn allemaal welkom om een kijkje te komen nemen. Je kunt (alleen die middag!) een gratis probeersessie inplannen voor iemand waarvan jij vindt dat die wel een Shiatsu-massage kan gebruiken, er zullen korte workshops zijn van andere chinese (genees)kunsten en voor iedereen die geweest is, ligt er een klein cadeautje klaar.
Zet zaterdag 25 augustus vast in je agenda en hou je mailbox in de gaten voor aanvullende informatie over wat er allemaal te doen zal zijn.

Tot 25 augustus!