Wat brengt 2019 jou?

Rat (1960, 1972, 1984)
Algemeen: Thuis is het een drukte en gezelligheid met familie en vrienden. Een jaar vol geluk en welvaart!
Liefde: Liefde is belangrijk voor je en in het jaar van het varken zal dit waarschijnlijk leiden tot onverwachte passie. Wees voorzichtig dat je niet enkel wordt geleid door je eigen interesses, dit kan nadelig uitpakken. Focus op echte verbinding met je partner om het resultaat van je Chinese liefdeshoroscoop te maximaliseren!
Carrière: Chinese astrologie vertelt ons dat je Chinese sterrenbeeld is gefocussed op welvaart en bereidheid te werken voor succes. De Rat heeft de neiging om materialistisch te zijn en kan daarom af en toe egoïstisch uit de hoek komen. Tegelijkertijd is de Rat een goede denker en nieuwsgierig. Focus op deze mooie eigenschappen om het maximale te halen uit je Chinese carrière horoscoop in 2019.
Gezondheid: Je Chinese sterrenbeeld staat voor een 'drive' voor succes en een verlangen om te worden aanbeden. Combineer deze energie van de Rat met de Yang energie die overal aanwezig is in het jaar van het varken en weet dat de tijd is gekomen om de juiste zaken te ondernemen op het gebied van gezondheid en sport. Laat luiheid geen roet in het eten gooien. Doe je voordeel met de wijsheid van de Chinese astrologie en kies voor een gezond en sportief 2019!

Os (1961, 1973, 1985)
Algemeen: Een goed jaar voor Os om waardevolle contacten te leggen.
Liefde: Het Chinese sterrenbeeld Os staat voor eerlijke mensen die de neiging hebben zaken rustig te benaderen. Liefde is belangrijk voor je en in het jaar van het varken leidt dit tot interessante ontwikkelingen. De positieve, uitgaande energie van het varken zal jouw Ossenenergie uitdagen om uit de comfort zone te komen. Hierdoor zal je onverwachte passie kunnen ervaren! Richt je op je zachtaardigheid om zo het maximale resultaat uit je Chinese liefdeshoroscoop te halen!
Carrière: Als Os richt je je op leiderschap en toewijding aan werk. De Os mist soms de kunde om helder te communiceren. Om het succes te vergroten is het verstandig te letten op je communicatie en te vertrouwen op je beslissingen, de Os beschikt over goede observerende eigenschappen! Hierdoor verhoog je de uitkomst van je Chinese carrière horoscoop 2019.
Gezondheid: De Os staat voor geduldige en stabiele persoonlijkheden. Combineer dit met de Yang energie die aanwezig is in het jaar van het varken en er ontstaat een prachtige balans tussen intenties en het daadwerkelijk uitvoeren van deze intenties op het gebied van gezondheid en sport. Doe waarvan je houdt en houd van wat je doet.

Tijger (1962, 1974, 1986)
Algemeen: Geboren als onafhankelijk dierenriemteken, doe je wat je wilt. Leer dit jaar over de omgang met anderen en gooi je geld niet over de balk.
Liefde: De Tijger is gerelateerd aan mensen met een hoge tolerantie die zichzelf goed kunnen uitdrukken. Liefde is belangrijk voor je en in het jaar van het varken zal dit leiden tot mooie ontwikkelingen. De Tijger is goed te vertrouwen en dat wordt gewaardeerd in je liefdesrelatie. Richt je op sympathie en waak ervoor niet te kortaf te reageren.
Carrière: De Tijger richt zich op persoonlijke groei en vrijheid in werk. De Tijger heeft wellicht wat problemen met autoriteit aangezien de eigen kracht nogal groot is. Werk aan je tolerantie richting autoritaire mensen.
Gezondheid: Je Chinese sterrenbeeld geeft aan dat je van uitdagingen houdt en snelheid. Als je deze twee elementen combineert met Yang energie die overal beschikbaar is in het jaar van het varken dan kun je uitdagende activiteiten verwachten op het gebied van sport en gezondheid in 2019. Waak voor je neiging om te competitief te zijn.

Konijn (1963, 1975, 1987)
Algemeen:
Je bent meer open naar anderen toe wat het makkelijker maakt om nieuwe vrienden te maken.
Liefde: Het Chinese sterrenbeeld konijn wordt geassocieerd met meelevende mensen. Zodoende is liefde erg belangrijk voor je en in het jaar van het varken zullen er mooie dingen gebeuren op dit vlak. Zowel het Chinese sterrenbeeld Konijn als varken staan voor passie en energie. Bereid je voor op spannende en interessante ontwikkelingen! Let op dat je ontspannen niet verwart met saaiheid.
Carrière: Je Chinese sterrenbeeld is gericht op harmonie. Met de communicatieve vaardigheden van het Konijn kan deze heel makkelijk verbinding maken op de werkvloer met anderen. Het Konijn dient te waken om niet te impulsief beslissingen te maken, denk nogmaals na voor je een beslissing maakt.
Gezondheid: Je houdt van nieuwe uitdagingen en bescheidenheid. Combineer deze twee elementen met de Yang energie die overal aanwezig is in het jaar van het varken en maak je klaar voor een enerverend jaar. Probeer iets nieuws, iets dat je echt leuk vindt.

Draak (1964, 1976, 1988)
Algemeen:
De rust van het Varken is een jaar voor heroverwegingen.
Liefde: Het Draken sterrenbeeld vertegenwoordigt romantische en gevoelige mensen. Aangezien eer belangrijk is voor de Draak zal deze openheid in een relatie erg waarderen. Liefde is belangrijk voor je in het jaar van het varken en zal leiden tot hele mooie ervaringen. Werk aan het geven van echte liefde! Als je in staat bent dit te doen dan zullen er geweldige dingen gebeuren.
Carrière: Chinese astrologie vertelt dat het Chinese sterrenbeeld Draak geweldig ambitieus is. De draak staat erom bekend dat hij weleens kritisch is naar anderen omdat ze niet efficiënt zouden zijn in hun werk. Als je bemerkt dat dit gebeurt probeer dan te achterhalen wat de oorzaak hiervan is en probeer de situatie te veranderen.
Gezondheid: Als Draak streef je naar perfectie. Let op dat je perfectie je niet tegenhoudt om prachtige sportieve activiteiten te ondernemen. Let op je gezondheid om zo je levendige en aanstekelijke energie in stand the houden. Doe waar je van houdt en houd van wat je doet.

Slang (1965, 1977, 1989)
Algemeen:
Geduld is een schone zaak. Geniet van wat is.
Liefde: Het sterrenbeeld slang is gerelateerd aan sierlijke en gepassioneerde mensen. Deze passie is zowel beschikbaar in de energie van de slang als in die van het varken en zal daarom leiden tot prachtige ontwikkelingen in je liefdesleven. Verder zal je sympathie voor anderen je veel gaan brengen omdat liefde belangrijk is voor je. Werk eraan om anderen echt te begrijpen.
Carrière:  Chinese astrologie zegt dat je Chinese sterrenbeeld zich richt op grote wijsheid en financiële zekerheid. Wees voorzichtig om niet te wantrouwend te zijn ten opzichte van je collega's. Probeer ook hun oordeel te vertrouwen in plaats van enkel je eigen oordeel. De energie van de slang, vol met wijsheid, kan je hierbij helpen. Doe dit en geniet nog meer van de uitkomst van je Chinese carrière horoscoop 2019. Wees de begripvolle collega!
Gezondheid: Je Chinese sterrenbeeld geeft aan dat je vastbesloten bent je doelen te bereiken. Draag zorg dat je kiest wat je wilt bereiken op het gebied van gezondheid en sport aangezien deze onderwerpen belangrijk voor je zijn.

Paard (1966, 1978, 1990)
Algemeen:
Het jaar van het Varken is een goed jaar om je gezondheid te verbeteren.
Liefde: Het Chinese Sterrenbeeld Paard verbindt zich aan gepassioneerde en vermakende mensen. Voor je liefdesleven betekent dit plezier en een goede verbinding met je partner. Daarnaast ben je populair onder je vrienden. Liefde is belangrijk voor jou en in het jaar van het varken leidt dit tot mooie dingen. Je kunt werken aan het meer waarderen van mensen om je heen. Als je hiertoe in staat bent zullen er bijzondere dingen gebeuren.
Carrière: Het sterrenbeeld Paard zich richt op avontuur in hun carrière. Wees alert dat je niet te ongeduldig bent met je omgeving, luister naar wat anderen je proberen te vertellen. Luister echt naar hun standpunt.
Gezondheid: Een Paard is getalenteerd en vrolijk. Aangezien gezondheid en sport belangrijk zijn voor een succesvol leven dien je je talenten te volgen en dingen te doen waar je vrolijk van wordt.

Geit (1967, 1979, 1991)
Algemeen:
Een jaar onder het teken van toeval, waarin je wensen worden vervuld.
Liefde: Het Chinese sterrenbeeld Geit is gekoppeld aan zachtaardige en slimme mensen. Voor je liefdeshoroscoop betekent dit dat de Geit zich richt op echte verbinding. Let op dat je mogelijk de neiging hebt om verlegen te zijn en zodoende niet te vragen van de ander wat je echt wilt. Wees moedig en volg je hart, laat echte liefde toe! Werk eraan om je ware ik te laten zien. Als je daartoe in staat bent dan kunnen er geweldige zaken gebeuren. Pas dit toe en bemerk wat de Chinese liefdeshoroscoop je in 2019 kan opleveren!
Carrière: Chinese astrologie zegt dat je Chinese sterrenbeeld zich richt op een rustige werkomgeving. Je hebt een oplettende houding ten opzichte van zakelijke belangen. Waak voor besluiteloosheid, wees moedig om zaken wel te ondernemen! Dit zal de uitkomst van je Chinese carrière horoscoop 2019 goed doen. Wees een inspirerend voorbeeld!
Gezondheid: Je Chinese sterrenbeeld geeft aan dat je van mooie zaken houdt en rustig bent van nature. Zorg ervoor dat deze elementen beschikbaar zijn in de sportieve activiteiten die je onderneemt in 2019. Gezondheid is belangrijk voor je, dus zorg dat je er voldoende aandacht aan besteed. Doe waarvan je houdt en houd van wat je doet. Doe je voordeel van de wijsheid die Chinese astrologie je gezondheid brengt.

Aap (1968, 1980, 1992)
Algemeen:
Een jaar waarin je water bij de wijn zal doen.
Liefde: Je Chinese sterrenbeeld staat voor getalenteerde mensen die over het algemeen graag anderen helpen. Liefde is belangrijk voor je en in het jaar van het varken zal dit waarschijnlijk leiden tot onverwachte passie! Wees voorzichtig dat je je niet te jaloers en achterdochtig gedraagt in je relatie(s). Focus op echte verbinding met je partner om zo het maximale resultaat uit je Chinese liefdeshoroscoop in 2019 te halen!
Carrière: Als Aap richt je je op kennis en succes. De aap is geneigd materialistisch te zijn en daarom kan deze zich egoïstisch opstellen. Tegelijkertijd is de Aap niet te beroerd zaken opzij te leggen om een ander te helpen die hulp nodig heeft. Richt je op je veelzijdigheid en sociale vaardigheden om het resultaat van je Chinese carrière horoscoop te maximaliseren in 2019!
Gezondheid: Als Aap hou je van sport en beweging. Deze eigenschappen zijn geweldig voor je gezondheid! Combineer deze met de Yang energie die overal aanwezig is in het jaar van het varken en je kan een prachtig 2019 tegemoet zien.

Haan (1969, 1981, 1993)
Algemeen:
Besteed meer aandacht aan de kwaliteit van je relaties met anderen, als je wilt slagen.
Liefde: Je Chinese sterrenbeeld is gerelateerd aan warmhartige mensen met een neiging tot een overdosis aan enthousiasme. Liefde is belangrijk voor je en in het jaar van het varken zal dit leiden tot prachtige dingen. De haan is eerlijk en oprecht wat in je voordeel werkt in een liefdesrelatie. Probeer 'open-minded' te zijn en neem het advies van je partner in overweging.
Carrière: Het Chinese sterrenbeeld Haan zich richt op vertrouwen en vrijheid in hun werk. Je bent onafhankelijk en punctueel van nature. De Haan heeft nogal eens problemen met autoriteit en denkt al snel dat hij of zij altijd gelijk heeft.
Gezondheid: Als Haan hou je van uitdagingen en snelheid. Als je deze elementen combineert met de Yang energie die overal aanwezig is in het jaar van het varken en je kan wat uitdagende en spannende evenementen verwachten op het gebied van gezondheid en sport. Waak ervoor dat je initiële enthousiasme niet omslaat in passiviteit.

Hond (1970, 1982, 1994)
Algemeen:
Een jaar voor goede relaties en succes door eigen inspanningen om te slagen.
Liefde: Honden zijn attente mensen die erg enthousiast zijn. Liefde is belangrijk voor je en in het het jaar van het varken leidt dit tot mooie dingen. De Hond weet hoe je een geheim kan bewaren waardoor je een goed te vertrouwen partner bent. Gebruik je enthousiasme en luistervaardigheid om de mensen om wie je geeft te ondersteunen. Wat je zaait is wat je oogst, dus richt je op liefde en ontdek hoe deze wegwijzers van je Chinese horoscoop 2019 je gaan helpen!
Carrière: Als Hond ben je gericht op verbetering. Ze hebben de neiging om de moed te hebben om met nieuwe benaderingen te ervaren. Een hond zou niet zeggen "soms win je, soms verlies je", maar "soms win je, soms leer je". Vertrouw jezelf en anderen. Vertrouw op hun goede bedoelingen.
Gezondheid: Je Chinese sterrenbeeld geeft aan dat je moedig en avontuurlijk bent. Aangezien gezondheid en sport belangrijk zijn voor een succesvol leven adviseert je Chinese horoscoop 2019 je om je talent te volgen en (sportieve) activiteiten te ondernemen waar je gelukkig van wordt. Het jaar van het varken draait om harmonie en balans; zorg daarom dat je je richt op een goede mix tussen rust, voeding en lichaamsbeweging.

Varken/Zwijn (1971, 1983, 1995)
Algemeen:
2019 is jouw jaar. Een jaar voor harmonie thuis en op het werk. Let op je gezondheid, stel je wensenlijst op en begin gewoon, wacht niet af! Beweging geeft energie
Liefde: Het Chinese sterrenbeeld Varken is gerelateerd aan zachtaardige en rustige mensen. Je hebt een hekel aan discussies en bent lief voor je dierbaren. Onthoud dat je moet blijven communiceren met je omgeving om zo verbinding met ze te maken op een dieper niveau. Werk eraan om je ware ik nog meer te laten zien.
Carrière: Chinese astrologie geeft aan dat het sterrenbeeld Varken een rustige werkomgeving erg waardeert. Het Varken kan wat naïef zijn wat nadelig kan werken in een zakelijke omgeving. Waak voor besluiteloosheid, wees moedig! Dit zal ervoor zorgen dat je veel voordeel hebt van de uitkomst van je Chinese carrière horoscoop in 2019. Wees een voorbeeldige collega!
Gezondheid: Je Chinese sterrenbeeld geeft aan dat je van schoonheid houdt en optimistisch ben van nature. Zorg ervoor dat deze elementen terug komen in de sportieve activiteiten die je in 2019 onderneemt. Gezondheid is belangrijk voor je dus zorg dat je daar voldoende tijd en aandacht aan besteed.

Tot zover dit korte inzicht in jullie toekomst. Ik ben benieuwd of er iets uitkomt ;-)