Central Channel Release (CCR)

Ons lichaam zit geweldig in elkaar en zorgt goed voor zichzelf. Een wondje krijgt een korstje en geneest, een gebroken bot groeit weer aan elkaar en in onze slaap tankt ons lichaam weer bij zodat je de volgende dag weer energie hebt.
Maar o
ns lichaam slaat ook herinneringen en spanningen op, die vastgezet worden in ons bindweefsel en spieren, voornamelijk langs de wervelkolom. Deze vastzettingen zorgen voor blokkades en belemmeren de vrije stroom van levensenergie in ons lichaam.

Met Central Channel Release (CCR) wordt gewerkt om deze spanningen en trauma’s te ontladen. Door kleine en lichte aanrakingen op de gebieden waar de energie geblokkeerd is, wordt het loslaten gestimuleerd. Dit stimuleert een diepe ontspanning en verdieping van de ademhaling.

CCR werkt in verschillende fasen, aangegeven door de signalen van het lichaam tijdens de behandeling. Het loslaten gebeurt vrijwel onbewust en kan in de weken na de behandeling resulteren in het loslaten van emotionele bagage of verlichting van fysieke klachten.

Na een CCR-behandeling ervaren mensen vaak meer ruimte in hun lichaam, waarin de levensenergie vrijer kan stromen. Dit kan leiden tot verbetering van fysieke, emotionele en mentale gezondheid.

Een CCR-behandeling duurt meestal tussen de 1 en 1,5 uur, afhankelijk van de behoeften van het lichaam en de tijd die nodig is om los te laten. De prijs voor een CCR-consult bedraagt €75,-.

CCR helpt het lichaam om trauma's los te laten

Dit delen:

Vind ik leuk:

Vind-ik-leuk Laden...