Wat zijn de kosten?

Prijs**/duur

Beschrijving

Chinese stoelmassage

€35,-
ca. 20 min

Een ontspanningsmassage gericht op de rug, nek en schouders.
Je zit in/op een comfortabele massagestoel terwijl ik door middel van verschillende technieken de doorstroming in je nek, schouders en rug bevorder waardoor je spieren weer kunnen ontspannen.

Shiatsu Consult *

€65,-
ca. 45 min

Een Shiatsubehandeling, specifiek toegespitst op jouw klacht(en). Op basis van jouw klacht(en) zal ik verschillende meridianen en punten behandelen zodat het herstellend vermogen van jouw lichaam wordt gestimuleerd om het evenwicht te herstellen en hiermee de klachten op te lossen.
Bij de eerste behandeling zal tevens een intakegesprek gepland worden.

Consult Central Channel Release (CCR)

€75,-
ca. 60-90 min

Een behandeling waarmee je lichaam de kans krijgt om vastgezette spanningen los te laten en je lichaam én zenuwstelsel te laten ontladen. Geschikt voor fysieke klachten maar ook voor emotionele klachten die bijvoorbeeld ontstaan door “trauma’s”

Intake + Klacht behandeling*

€75,-
ca. 1 uur

Een uitgebreid intakegesprek waarin we diep op je klacht(en) ingaan zodat ik een juiste diagnose kan stellen en een behandelplan kan opstellen. Na het intakegesprek zijn er 2 mogelijkheden:
– Of je kiest voor een algemene Shiatsubehandeling waarmee jij kennis kunt maken met Shiatsu en ik kan kijken hoe je op Shiatsu reageert.
– Of ik ga kruiden voor je uitzoeken en bestellen. De eerste kruidenbestelling zit inbegrepen bij het consult.

Kruiden vervolgconsult

€50,-
ca. 30 min

Wanneer gekozen is voor behandeling met behulp van Chinese kruiden, is het belangrijk om regelmatig contact te houden om de werking van de kruiden te monitoren. Tijdens het vervolgconsult bespreken we of je effect hebt gemerkt van de kruiden, bekijk ik je tong nogmaals en doe ik nogmaals een polsdiagnose. Samen beslissen we hoe we verder gaan.

* alleen consulten gemarkeerd met * vallen onder de SVN en RBCZ en komen daardoor in aanmerking voor vergoeding door uw verzekering

** prijzen gelden vanaf november 2022

De kruiden die voorgeschreven worden, zijn niet inbegrepen bij de kosten van het consult (behalve de kruiden die bij een eerste consult besteld worden).
Sind september 2020 werk ik met standaardformules waarvan de kosten variëren tussen de €10,- en €20,-. Met deze kruiden doe je 8 – 11 dagen.
Voor een op maat gemaakte kruidenformule liggen de kosten rond de €40,- tot €50,-. Hier doe je ongeveer 2 weken mee.
Je kunt stoppen met de kruiden wanneer je klachten verdwenen zijn of op een beter aanvaardbaar niveau zijn. Je hoeft dus niet de rest van je leven de kruiden te gebruiken.
Helaas vallen Chinese kruiden niet onder reguliere medicijnen en worden deze dus niet vergoed door je verzekering.

Je ontvangt de factuur via de mail, waarna u deze factuur direct kunt doorsturen aan je verzekeraar. Betaling binnen 2 weken na factuurdatum wordt zeer op prijs gesteld.

Sinds 1 januari 2023 ben ik lid van beroepsvereniging SVN (Shiatsu Vereniging Nederland) en de RBCZ (Kwaliteitsregister voor therapeuten in de complementaire gezondheidszorg). Dat betekent dat de behandelingen gemarkeerd met een (*) door bijna alle verzekeraars worden vergoed, mits je Alternatieve Geneeswijzen in je pakket hebt opgenomen.

Kijk voor meer informatie op de website van je verzekeraar.

Dit delen: