'Ongemakken' van de moderne vrouw

Vrouwen klagen nu eenmaal niet snel. Er is altijd wel iets belangrijkers dat voor gaat. 

Hoe fijn is het om even wat tijd voor jezelf vrij te maken, het even lekker over jezelf en je ongemakjes te kunnen hebben en er nog iets aan (laten) doen ook! Kom lekker relaxen, laad eens een keer je ‘accu’ op, ontspan en zorg dat je weer sterk in je schoenen staat. En het mooie is dat Shiatsu ook preventief werkt!

Shiatsu helpt bij vrouwenklachten

Menstruatieklachten

Buiten alle wat meer algemene klachten richt ik me in mijn praktijk met speciale aandacht op klachten die bij de moderne vrouw voor ongemak zorgen rondom de menstruatie. Geen enkele vrouw is hetzelfde en voor elke vrouw voelt de menstruatie weer anders. De één huppelt vrolijk rond alsof ze in een maandverband reclame leeft en de ander is voor enkele dagen uitgeschakeld vanwege zwaar bloedverlies of migraine.

Wij vrouwen hebben de neiging om te denken dat die klachten er nu eenmaal bij horen, maar het is echt niet nodig: alle menstruatie gerelateerde klachten zijn prima te behandelen.

Heb je last van: hoofdpijn, migraine, buikpijn, rugpijn, hevig bloedverlies, bloedarmoede, nachtzweten, slecht slapen, afwijkende stoelgang (te dun of te dik), misselijkheid, haaruitval, eetbuien of juist verminderde eetlust, PMS, kort lontje, stemmingswisselingen, vermoeidheid, haaruitval, een onregelmatige menstruatie, langdurige menstruatie, geen menstruatie, alles wat hiervoor genoemd is of iets wat ik nog niet genoemd heb; ik kan u helpen.

Deze klachten zijn namelijk een uiting van een disbalans in uw lichaam. Samen gaan we uitzoeken waar die disbalans zit en wat we er aan kunnen doen. Dat kan met Shiatsu, met Chinese kruiden, eventueel gecombineerd met een ondersteunend advies op het gebied van eet- en leefgewoonten. Samen kan dit ervoor zorgen dat u tijdens de menstruatie gewoon kunt functioneren en dat u niet iedere maand het gevoel hebt een slagveld te moeten betreden. Kom eens langs om te kijken of ik u ook kan helpen..

Dit delen:

Vind ik leuk:

Vind-ik-leuk Laden...