Wie ben ik

Ik ben Annemieke Lamme (1968) en ben sinds mijn vroege jeugd al geïnteresseerd in het alternatieve. Toen ik rond mijn 20ste uiteindelijk uitgedokterd was met de reguliere geneeskunde en nog steeds klachten had, ben ik op zoek gegaan naar een alternatieve behandelingswijze. Uiteindelijk kwam ik in aanraking met Shiatsu en dat bleek een goede match. Niet alleen kwam ik van mijn klacht af, maar ik raakte ook geboeid door de techniek en de mogelijkheden van deze Chinese Geneeswijze.

Na een voorbereidende opleiding tot Sportmasseur en zijstapjes richting Reiki en voetreflexmassage, ben ik uiteindelijk begonnen met de drie-jarige opleiding tot Shiatsu-therapeut aan de Academie Qing Bai (Shu Ha Ri) in Nijmegen.

Tijdens het werken met Shiatsu merkte ik dat ik nog steeds behoefte had om mijn kennis over de Chinese Geneeswijzen aan te vullen. Ik ben in 2013 begonnen met de opleiding Chinese Kruiden bij de TCMA en heb in 2015 mijn diploma gehaald. Ik ben hiermee gediplomeerd Herbalist TCM en ben bevoegd om Chinese Kruiden voor te schrijven.

Om mijn al aanwezige medische kennis verder aan te vullen, heb ik tevens de opleiding ‘Westers Medische Basiskennis’ gevolgd. Met deze diploma en mijn EHBO-diploma op zak, worden mijn behandelingen vergoed door uw (aanvullende) verzekering.

Daarnaast volg ik regelmatig bijscholingen, zodat ik op de hoogte blijf van nieuwe ontwikkelingen en ik kan blijven groeien in mijn rol als therapeut.

Wat zeggen anderen:

Een Shiatsu behandeling van Annemieke geeft me ontspanning en werkt goed tegen ongemakken zoals duizeligheid en onrust. Ik voel me na haar behandeling heel relaxed en kan s’ avonds gemakkelijk in slaap komen zonder hulpmiddeltjes. De ene keer geeft de behandeling me meer energie. Een andere keer, als ik te druk/warm in het hoofd ben verdwijnt de hitte en voel ik me comfortabel.
Ze brengt balans tussen lichaam en geest en is oprecht geïnteresseerd in haar klanten
.”
Bianca, 44 jr

Annemieke straalt een hele fijne, positieve, rustige energie uit en op de 1 of andere manier, brengt zij deze op u over. Ook door de massage, weet zij de juiste plekken te raken (nadat ze u gevraagd heeft hoe het met u gaat) waardoor u zich een stuk rustiger, energieker, vrolijker voelt en weer met beide benen terug op de grond komt te staan. Ik ervaar het als zeer prettig en kan het u zeker aanraden.
Amanda.

Na een zeer heftige periode begin ik al sinds de 2e behandeling weer het gevoel te krijgen dat ik leef ipv overleef. Ik heb nu 3 behandelingen gehad. Ik ervaar het zo dat je lichaam flink wordt opgeschud (al is de behandeling zelf heeel ontspannend), zoals een dekbed dat je uitklopt en daarna weer netjes glad trekt. Al zullen sommige kreukels nog steeds aanwezig zijn, ze zijn wel wat gladder. Annemieke is een heel fijn persoon, rustig en met beide benen op de grond. Wil je kletsen, dan kletst ze gezellig mee, wil je stil zijn, dan is dit ook goed zonder dat het ongemakkelijk voelt. Annemieke laat je zelf bepalen wanneer je weer een behandeling wilt, maar ze houdt wel een vinger aan de pols mbt het resultaat van de behandeling. Ze informeert achteraf altijd nog.”
Carola, 48 jr

Dit delen: